מערכת ONE
|
הרבה לפני ששחקני נבחרת ישראל נחתו בבוקרשט לקראת המשחק הקריטי מול נבחרת רומניה, יש כבר יש אנשים במערכת של הנבחרת שחיכו במדינה ועובדים מסביב לשעון על מנת לתת לאלון חזן וחניכיו את הסיכויים הטובים ביותר לנצח במשחק ולהתקרב להעפלה היסטורית ליורו 2024. אחד מהאנשים הללו הוא איתן מזרחי.
מזרחי הינו השף של הנבחרת בפגרות הנבחרות כבר 18 שנים, כשמעבר לכך הוא גם השף הראשי של מלון ‘רויאל ביץ’ ושל שאר המלונות של ‘ישרוטל’ בתל אביב. השף כבר הגיע לרומניה שם הוא החל להכין את התפריט המיוחד שלו כמידי פגרה.
מזרחי אמר ל-ONE: “אנחנו מתארחים במלון גדול, אבל עם האוכל שלנו וכמובן שכל האוכל כשר. כל הסירים הגיעו מהארץ, הבאתי את הבשר והשחקנים לא יתאכזבו. אני עושה את זה מהלב 18 שנה בנבחרת ובשמחה. האם מישהו אוהב משהו מיוחד? כולם רוצים אוכל טעים. כמובן שאוכל של ספורטאים גם, לא משתוללים פה, אין מטוגנים, אין חריפים, למעט החריימה לו כולם מחכים בשישי בערב”.
עוד אמר: “מנה אחרונה? אין מנה אחרונה בנבחרת, כמו שאתם מבינים כדורגלנים לא אוכלים מנות אחרונות. אני מקווה שביום שבת ניתן להם משהו מתוק. הרבה פירות, פחות עוגות. 18 שנה אנחנו מכינים הכל ומחכים לרגע המתוק, הכל מוכן ורק שיגיע.
“הרבה נשים אנחנו מביאים בשר איתנו, כמובן בגלל בעיית הכשרות. יש הרבה שחקנים ששומרים על כשרות וזה בפן אחד, הפן השני הוא האיכות. מביאים סחורה שאנחנו מכירים, בשר, עוף, הכל באיכות הכי גבוהה. יש לנו פילה בקר, אנטרקוט”.
על הכמויות: “לנסיעה כזו של ארבעה ימים הבאנו בערך 150 קילו של אנטרקוט פילה, 30-40 קילו של עופות ופרגיות וכמובן שיש את הנושא של הדגים הטריים. כל הדגים כמו סלמון ולברק מביאים מרומניה, יש פה סחורה טובה. דיברנו עם המלון שיארגנו לנו דגים טריים ויש לנו כמויות יפות שיספיקו לכולם”.